Loading...
Snel een betrouwbare taxichauffeur voor de deur

Taxi

Het beroep van een taxichauffeur is niet alleen mensen van A naar B brengen. De chauffeurs van Knap Geregeld doen dit graag met extra service. Elke dag ontmoeten taxichauffeurs verschillende mensen met andere wensen en het is dan ook erg  belangrijk dat zij goed aanvoelen wat de klant wilt. De ene klant klets graag, je bent een gesprekspartner of zelfs adviseur. Iemand anders werkt liever door, en zo kun je heerlijk genieten van de omgeving tijdens de rit. Elke rit is anders en dat biedt een taxichauffeur gevarieerd werk, maar dat vereist ook flexibiliteit.

Daarnaast moet een chauffeur zelfverzekerd en veilig kunnen rijden, overzicht bewaren en zorgen dat hij of zij punctueel is, zodat iedere klant tevreden en op tijd arriveert op de gewenste bestemming. 

Uiteraard zijn alle taxichauffeurs van Knap Geregeld gecertificeerd, spreken u op een nette manier aan en brengen u snel en veilig naar uw bestemming.

 

Onze tips voor een veilige én legale rit

In groeiende steden is er helaas niet aan te ontkomen; mensen die zich voordoen als taxi chauffeur, terwijl zij niet geregistreerd staan. Ja, ze bieden u misschien een aantrekkelijke prijs aan, dit kunnen zij doen omdat het illegaal gebeurd. Om er zeker van te zijn dat u bij een legaal taxibedrijf instapt, kunt u letten op de volgende punten.

 • Blauwe kentekenplaat
  Alle legale en geregistreerde taxivoertuigen hebben een blauwe kentekenplaat. Dit is vanaf de buitenkant al gemakkelijk te herkennen.
 • Chauffeurskaart
  Een taxichauffeur hoort een chauffeurskaart te bezitten met een pasfoto. Hierdoor weet u dat u bij een erkende chauffeur instapt.
 • Ritbon
  Na afloop van de rit moet de chauffeur u een ritbon uitreiken. Daarop staan gegevens over de rit en ook het daadwerkelijke taxibedrijf. Op deze bon staat ook hoe u een klacht in kunt dienen. 
Neem contact op
Knap Geregeld

Vind de perfecte professional

 • Beschrijf de opdracht

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

 • Neem zelf contact op

Bel of mail zelf iemand uit onze lijst met geschikte professionals.

OF

 • Laat ons offertes voor je aanvragen

Binnen 24 uur meerdere offertes. Knap Geregeld noemen we dat.