Loading...

Kliniek Rotterdam

Bij Knap Geregeld bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare kliniek in Rotterdam. Wat voor behandeling u ook wenst, via Knap Geregeld komt u gemakkelijk in contact met de door ons aanbevolen klinieken. Of u nou behoefte heeft aan een borstvergroting, een neuscorrectie of een een liposuctie, door een breed aanbod van behandelingen kunt u altijd bij ons terecht. De door ons aanbevolen specialisten in Rotterdam zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en werken met de beste producten. In Rotterdam werkt Knap Geregeld samen met de cosmetisch kliniek van dokter Robert.

Aangeboden behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Naarmate u ouder wordt, kan het zijn dat u niet altijd even tevreden bent over de rimpels die zijn ontstaan of over de huid in uw gezicht die wat slapper is  geworden. Door bijvoorbeeld een facelift, halscorrectie of voorhoofdslift te ondergaan, ziet uw huid er snel een stuk frisser uit. Als u al langere tijd onzeker bent over uw neus of kin, kunt u ook kiezen voor een neus- of kincorrectie. 

Lichaamsbehandelingen

Misschien bent u al een tijdje niet zo blij met uw borsten en denkt u aan een borstcorrectie of een tepelcorrectie. Andere lichaamsbehandelingen zijn bijvoorbeeld een dijbeenlift, buikwandcorrectie of liposuctie. Door nieuwe manieren van behandelingen en operaties worden deze operaties steeds veiliger en staat u meestal na enkele uurtjes al weer buiten. 

Huidbehandelingen

Een oneffen huid kan je soms onzeker maken, door veel kennis en ervaring met laserbehandelingen, lichtbehandelingen of accent radiofrequentie kunnen onze huidspecialisten veel voor je betekenen. 

Gemiddelde prijs per behandeling

Kleine ingreep

Dit zijn ingrepen die geen extreme risico’s met zich meebrengen en die vaak na een bepaalde periode weer herhaald moeten worden. Voor injecties die zorgen voor tijdelijke spierontspanning betaal je ongeveer €100, deze werkt na ongeveer 6 maanden uit. Voor een behandeling huidtherapie voor één lichaamsdeel, bijvoorbeeld je decolleté, betaal je gemiddeld zo’n 180.

Middelgrote ingreep

Sommige ingrepen zijn nodig, wanneer u moeite heeft met uw ogen open houden door te veel ooglid, kan het tijd zijn voor een ooglidcorrectie. Hiervoor en voor andere middelgrote, permanente ingrepen zoals een lipverkleining of een wenkbrauwlift, betaal je gemiddeld 2000.

Grote ingreep

Voor een neuscorrectie of een borstcorrectie kunt u al gauw rekenen op een bedrag van minimaal 4500. De kosten zijn een stuk hoger, ook omdat het risico hoog is en de behandeling een volwaardige operatie is. 

Neem vandaag nog contact op met de beste klinieken van Rotterdam. Zij staan u graag te woord voor de mogelijkheden en advies!

Contact opnemen
Knap Geregeld

Vind de perfecte professional

  • Beschrijf de opdracht

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

  • Neem zelf contact op

Bel of mail zelf iemand uit onze lijst met geschikte professionals.

OF

  • Laat ons offertes voor je aanvragen

Binnen 24 uur meerdere offertes. Knap Geregeld noemen we dat.